Interni kakelstudio

Består idag av 3 stycken enheter i Malmö, Helsingborg och Växjö. Alla enheter har två avdelningar en studio för materialval och en proffsbutik för hantverkare. Huvudkontor och centrallager ligger i Helsingborg.

Vårt mål med Interni Kakelstudio

Att erbjuda privatkunder och tillvalskunder en ny skön typ av studiokänsla. Där vi med vår erfarenhet och kakelkunskap coachar kunden till trygga och funktionella val, i ett noga utvalt sortiment. Här finner du allt från enkla lösningar till designkoncept.

Vårt mål med Interni Proffsbutik

Att ha en hög tillgänglighet och stor service nivå på produktinformation materialleveranser. Här har vår långa branscherfarenhet stor betydelse för kommunikationen och förståelsen. Utveckla relationer och förtroende tillsammans och inte minst ha en del kul ihop också.

Vårt mål med Interni Projekt

Att bearbeta påverkare och beslutsfattare som Arkitekter, Konstruktörer, Byggare och Byggherrar. Projekt är idag väldigt komplexa. Estetiska krav, tekniska krav, driftsmässiga egenskaper, miljö och hälsa, yttre påverkan och ekonomi. Faktorer som detta kan vi hjälpa till finna lösningar på. Ofta blir vi på Interni Projekt påverkarens eller beslutfattarens koordinator i kakelvärlden, Att hitta lösningar eller produkter som passar kraven eller önskemålen.