Välkommen till oss, För att vi ska skall kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt, vänligen välj det alternativ som passar bäst in på ditt ärende.

Spontan Ansökan

Arbeta för Interni Kakelstudio:
Att arbeta för Interni Kakelstudio erbjuder en unik och kreativ arbetsmiljö för de som har passion för design, inredning och hantverk. Interni Kakelstudio, känd för sin högkvalitativa kakel och keramik, står i framkanten av design och innovation inom branschen. Anställda här får möjlighet att arbeta med en mängd olika projekt, från småskaliga bostadsrenoveringar till storskaliga kommersiella uppdrag.

Arbetsmiljön
Arbetsmiljön på Interni Kakelstudio präglas av kreativitet, precision och ett öga för detaljer. Teamet består av dedikerade professionella som delar en passion för estetik och design. Det är en plats där kreativa idéer välkomnas och där varje medarbetare uppmuntras att bidra till företagets framgång.

Arbetsuppgifter
Anställda hos Interni Kakelstudio kan förvänta sig en varierad arbetsdag. Arbetsuppgifterna sträcker sig från kundservice och rådgivning till designförslag, planering och genomförande av kakel- och keramikprojekt. Det kan också innebära att arbeta tätt tillsammans med arkitekter, designers och byggentreprenörer för att säkerställa att varje projekt uppfyller både estetiska och funktionella krav.

Maila cv/referenser till par.kullenberg@interni.se

 har lagts till i inköpslistan!