Välkommen till oss, För att vi ska skall kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt, vänligen välj det alternativ som passar bäst in på ditt ärende.

Interni projekt

Få kan stoltsera med så mycket erfarenhet av projekt med keramiska produkter. Våra projektsäljare har genom åren bidragit med olika lösningar till mängder av projekt, föreslagit material och underhållsalternativ som gör att ditt projekt blir det du förväntat dig eller bättre.

 

Vi har jobbat med såväl stora som små projekt, ROT och nyproduktion – bland annat offentliga miljöer, restauranger, fasader, hotell, bilhallar och badhus. Låt oss visa på exempel som säkerställer det du söker. Vi vill kunna garantera att du blir nöjd med ditt projekt.

 

Vår vision är att vara med och skapa morgondagens miljöer – med högsta kvalitet både tekniskt, estetiskt och miljömässigt. Vi har rätt kompetens, kunskap och erfarenhet.

 

Arkitekt

Som arkitekt och konstruktör ställs du inför stora utmaningar i ett projekt. Ekonomi och andra faktorer ställs mot design funktion och utseende. Det är här vi på Interni kommer in med vår långa branscherfarenhet och kompetens. Vi bidrar med vår kunskaper inom materialval produktegenskaper och miljöval. Samtidigt visar vi dig på vilka möjligheter som finns i dina val av material färger storlekar tjocklekar och ytskikt. Möjligheterna är ofta oändliga. Tillsammans ser vi över vilka krav som ställs vilka egenskaper som behövs och bidrar med de lösningar som gör att just ert projekt blir fulländat.

 

Fastighetsägare

För många fastighetsägare är inte bara funktion och ekonomi viktigt – det ska se bra ut också. Varje projekt ska bära sig vara hållbart över tid och vara lätt att underhålla. Även säkerhet och miljöfrågor är viktiga men framför allt är ekonomin viktig i varje projekt. Interni visar gärna och ofta på olika lösningar för att belysa de olika aspekterna och för att göra värderingen av olika fördelar enklare. Bjud in oss tidigt i projekten för bästa och mest optimala lösning.

Läs mer

Projektgalleri

Interni Projekt

Skicka in en förfrågan eller beskriv ert projekt. Med hjälp av vårt kontaktformulär kan vi på ett bättre sätt identifiera ert behov och komma tillbaka till er.

Alla projekt

Projektsäljare

Medarbetare

Kenneth Ljungdahl

Projektsäljare

Helsingborg

Medarbetare

Pär Kullenberg

Projektsäljare

Malmö

Medarbetare

Mats Stern

Projektsäljare

Malmö

Medarbetare

Emma Jonsson

Projektsäljare

Stockholm

Medarbetare

Per-Arne Jonsson

Projektsäljare

Stockholm

Medarbetare

Therese Moberg

Inköpskoordinator

Stockholm

Medarbetare

Marcus Klannemark

Projektsäljare

Växjö

Populära serier

Projekt populära stilar (mest populära serierna, serier med flesta sålda produkter)

Kontaktformulär / projekt

Våra projektsäljare finns tillgängliga för er som är arkitekter, inredare och inköpare.
Med vårt breda sortiment kan vi hjälpa er med ert projekt.

 har lagts till i inköpslistan!