Välkommen till oss, För att vi ska skall kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt, vänligen välj det alternativ som passar bäst in på ditt ärende.

Duschbyggarna

Ett halvt sekel av expertis och pålitlighet

Ett halvt sekel av expertis och pålitlighet

Det lilla bolaget med en imponerande kompetens. Kända för sin pålitlighet, exceptionella service och effektiva leveranser, har de blivit ett föredraget namn inom badrumsdesign och konstruktion.

Oberoende av ditt badrums utformning och storlek kan vi med Duschbyggarnas breda sortiment erbjuda anpassningsbara duschlösningar, funktionella och estetiskt tilltalande. Varje produkt är skapad med användarvänlighet i åtanke, och den enkla rengöringen garanterar att ditt badrum alltid ser sitt bästa ut. Tack vare robust konstruktion, levererar Duschbyggarnas produkter en oslagbar kvalitet och lång livslängd.

En av de mest framstående aspekterna är Duschbyggarnas expertis inom specialtillverkning. Med Duschbyggarna kan du förverkliga dina unika duschdrömmar och skapa lösningar som skiljer sig från mängden. Med ett brett utbud av duschväggar, blandare, takduschar och bastudörrar kan du skapa ett enhetligt och stilrent badrum.

Vi är stolta över att kunna erbjuda Duschbyggarnas utmärkta sortiment till våra kunder. Utforska de oändliga möjligheterna med oss!

Vill du ha hjälp?

Hittar du inte det du söker, eller är det svårt att bestämma sig?
Ta hjälp av vår kunniga personal.

Boka rådgivning

Här kan du fylla i dina kontaktuppgifter och vad du behöver hjälp med.
Vi kommer att kontakta din inom några dagar.

location-image

Stockholm

Kontor

Öppet idag

Tidsbokade besök

location-image

Hässleholm

Butik

Telefon

0451 – 640 40

Öppet idag

STÄNGT

location-image

Växjö

Butik

Telefon

0470 – 229 19

Öppet idag

STÄNGT

location-image

Helsingborg

Butik

Öppet idag

STÄNGT

location-image

Malmö

Butik

Öppet idag

STÄNGT

 har lagts till i inköpslistan!