Välkommen till oss, För att vi ska skall kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt, vänligen välj det alternativ som passar bäst in på ditt ärende.

Haven

Hållbart miljövänligt och svenkstillverkat

Hållbart miljövänligt och svenkstillverkat

Som en stolt återförsäljare av Haven, vill vi introducera er till svensktillverkade badrumsmöbler av högsta kvalitet, producerade i hjärtat av Oskarström i Halland.

Vid första anblicken av Havens produkter, fångas man av de rena, harmoniska linjerna som tydligt påminner om både den japanska och skandinaviska designtraditionen. H2-serien, som de är mest kända för, är ett ypperligt exempel på detta – en perfekt blandning av elegans och funktionalitet.

Materialvalet talar sitt tydliga språk om kvalitet och autenticitet. Oavsett om du föredrar oak wood, white wood, creme wood, dark wood eller walnut wood, kan du vara säker på att varje möbel är tillverkad av äkta trä, med en miljövänlig ytbehandling som skyddar och bevarar dess skönhet över tid.

När det gäller toppen av din möbel, kan du välja mellan fint italienskt porslin eller den rustika kalkstenen. Möbelns design förstärks av den inbyggda luckan med ett grepplist i massivt trä. Och när du öppnar lådan avslöjas en särskild detalj – en unikt designad låda med perforerade sidor, som inte bara ger en estetisk touch, men också extra luftighet för dina personliga tillhörigheter.

Som en symbol för vår uppskattning och för att ge dig den bästa starten med din nya möbel, inkluderar vi ett startkit med inredning tillverkad av 100% nedbrytbart material.

Kom in till oss och upplev Havens oslagbara kombination av design och kvalitet. Låt ditt badrum reflektera den skönhet och hållbarhet som Haven står för.

M2 Spegel 120
M2 Spegel 80
EVM Krom
EVM Mässing
EVM Bronze
TVM 7200MB
LIN Låg Krom

Vill du ha hjälp?

Hittar du inte det du söker, eller är det svårt att bestämma sig?
Ta hjälp av vår kunniga personal.

Boka rådgivning

Här kan du fylla i dina kontaktuppgifter och vad du behöver hjälp med.
Vi kommer att kontakta din inom några dagar.

location-image

Stockholm

Kontor

Öppet idag

Tidsbokade besök

location-image

Hässleholm

Butik

Telefon

0451 – 640 40

Öppet idag

07:00 - 18:00

location-image

Växjö

Butik

Telefon

0470 – 229 19

Öppet idag

09:00 - 18:00

location-image

Helsingborg

Butik

Öppet idag

10:00 - 18:00

location-image

Malmö

Butik

Öppet idag

09:00 - 18:00

 har lagts till i inköpslistan!