Välkommen till oss, För att vi ska skall kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt, vänligen välj det alternativ som passar bäst in på ditt ärende.

Nordhem

Stanna upp i vardagen

Med deras innovativa design, kompromisslösa kvalitet och enastående service, har de etablerat sig som marknadsledare inom premiumsegmentet.

Nordhem är Sveriges ledande aktörer inom badrumsinredning. Ett genuint familjeföretag från Göteborg, har sedan 2004 specialiserat sig på handdukstorkar och badkar.

När det kommer till design och kvalitet, är Nordhems produkter i en klass för sig. Deras sortiment av handdukstorkar och badkar kombinerar en stilren estetik med högsta kvalitet, vilket säkerställer en varaktig skönhet och funktion i ditt badrum.

För dem som uppskattar skarpa, moderna linjer i sin badrumsinredning, vill vi lyfta fram Nordhems fyrkantiga badkarsmodeller. Populära modeller som Marholmen, Saltholmen och Saltskär exemplifierar denna eleganta design.

När det gäller handdukstorkar, står Nordhems kollektion ut med sin avskalade och stilsäkra design. Du kan anpassa din handdukstork med en mängd olika ytbehandlingar och driftslösningar, vilket gör dem perfekt anpassade för alla typer av badrum. Rosendal, Nordhems första vertikala handdukstork, fortsätter att imponera med sin slanka men kraftfulla design.

Låt oss hjälpa dig att förvandla ditt badrum till en plats av lyx och komfort.

Vill du ha hjälp?

Hittar du inte det du söker, eller är det svårt att bestämma sig?
Ta hjälp av vår kunniga personal.

Boka rådgivning

Här kan du fylla i dina kontaktuppgifter och vad du behöver hjälp med.
Vi kommer att kontakta din inom några dagar.

location-image

Stockholm

Kontor

Öppet idag

Tidsbokade besök

location-image

Hässleholm

Butik

Telefon

0451 – 640 40

Öppet idag

STÄNGT

location-image

Växjö

Butik

Telefon

0470 – 229 19

Öppet idag

STÄNGT

location-image

Helsingborg

Butik

Öppet idag

STÄNGT

location-image

Malmö

Butik

Öppet idag

STÄNGT

 har lagts till i inköpslistan!