Välkommen till oss, För att vi ska skall kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt, vänligen välj det alternativ som passar bäst in på ditt ärende.

Primy

Design med omtanke

Upptäck Hållbarhet och Elegans

 

Vi är stolta över att erbjuda inredning som kombinerar långvarig hållbarhet med en sofistikerad och tidlös design.

När det handlar om rent och friskt vatten, är rostfria blandare från vårt sortiment det självklara valet. Rostfritt stål, med sin robusthet och renhet, erbjuder en yta som är tre gånger hårdare än konventionella kromade produkter. Utöver dess styrka, innehåller det inte några skadliga ämnen och den släta ytan förhindrar bakterietillväxt. Dessutom är rostfritt stål 100% återvinningsbart och kan erbjuda en hållbarhet som sträcker sig över tre decennier.

PVD (Physical Vapor Deposition). Resulterar i en yta som är upp till tio gånger hårdare än lackerade produkter, och lyfter fram stålets borstade finish.

Genom en process av förångning och jonisering under vakuum, införlivas färgen in i materialet snarare än att bara fungera som ett yttre skikt. Detta eliminerar behovet av en klarlackbeläggning som kan mattas eller flagna över tid. Resultatet? En exceptionellt reptålig yta som bevarar sin färg och fräschör utan någon oönskad patina.

Med sin unika kombination av hållbarhet och estetik, gör PVD-tekniken det möjligt att skapa extraordinära färgnyanser i rostfritt stål, vilket gör den till vårt självklara val.

Vårt utbud av Primys inbyggnadsblandare och boxar är inte bara designade för optimal estetik, utan också för säkerhet och kvalitet. De är godkända för säkert vattenanvändning och kompatibla med flera undermaterialssystem.

Vill du ha hjälp?

Hittar du inte det du söker, eller är det svårt att bestämma sig?
Ta hjälp av vår kunniga personal.

Boka rådgivning

Här kan du fylla i dina kontaktuppgifter och vad du behöver hjälp med.
Vi kommer att kontakta din inom några dagar.

location-image

Stockholm

Kontor

Öppet idag

Tidsbokade besök

location-image

Hässleholm

Butik

Telefon

0451 – 640 40

Öppet idag

07:00 - 18:00

location-image

Växjö

Butik

Telefon

0470 – 229 19

Öppet idag

09:00 - 18:00

location-image

Helsingborg

Butik

Öppet idag

10:00 - 18:00

location-image

Malmö

Butik

Öppet idag

09:00 - 18:00

 har lagts till i inköpslistan!