Välkommen till oss, För att vi ska skall kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt, vänligen välj det alternativ som passar bäst in på ditt ärende.

Sanova

Design, Kvalitet & Trygghet

Med över 35 års erfarenhet i branschen har Sanova en djup passion för badrum och har försett såväl privatpersoner som större projekt med deras toppkvalitativa produkter.

Sanova är synonymt med kvalitet och mångfald. Med ett helhetskoncept som omfattar allt du kan tänkas behöva för ditt renoveringsprojekt, erbjuder Sanova allt från stilrena lampor till exklusiva badkar och funktionella handdukstorkar.

Men Sanova är inte bara kända för sina produkter, utan även för sin integritet och engagemang i hela produktionskedjan. Sanova besöker personligen varje leverantör för att garantera kvalitet och ansvarsfull tillverkning. Detta engagemang säkerställer att varje produkt du köper inte bara tjänar ditt hem, utan även vårt gemensamma framtida välstånd.

Om du drömmer om ett skräddarsytt badrum som speglar din unika smak, där du kan anpassa allt från blandare till porslin. Kom in och upptäck Sanova-sortimentet hos oss. För kvalitet, mångfald och en badrumsupplevelse utöver det vanliga.

Vi besöker personligen alla våra leverantörer och försäkrar oss om kvalite och att säkerställa en ansvarsfull tillverkning. Det är en garanti för såväl hjärta och framtid.   

För det måttanpassade badrummet är Sanova din go to, du har möjlighet att personifiera ditt projekt från såväl blandare till porslin.  

Vill du ha hjälp?

Hittar du inte det du söker, eller är det svårt att bestämma sig?
Ta hjälp av vår kunniga personal.

Boka rådgivning

Här kan du fylla i dina kontaktuppgifter och vad du behöver hjälp med.
Vi kommer att kontakta din inom några dagar.

location-image

Stockholm

Kontor

Öppet idag

Tidsbokade besök

location-image

Hässleholm

Butik

Telefon

0451 – 640 40

Öppet idag

07:00 - 16:00

location-image

Växjö

Butik

Telefon

0470 – 229 19

Öppet idag

09:00 - 18:00

location-image

Helsingborg

Butik

Öppet idag

10:00 - 18:00

location-image

Malmö

Butik

Öppet idag

09:00 - 18:00

 har lagts till i inköpslistan!