Välkommen till oss, För att vi ska skall kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt, vänligen välj det alternativ som passar bäst in på ditt ärende.

Vedum

Ett personligt och tryggt val sedan 1919

Ett personligt och tryggt val sedan 1919

Vedum är ett svenskt företag som specialiserar sig på badrumsmöbler och inredning. De strävar efter att erbjuda hållbara och högkvalitativa badrumsprodukter som skapar en trivsam och stilren atmosfär i badrummet.

De erbjuder ett brett sortiment av produkter för att skapa funktionella och stilrena badrumslösningar.

Vedum har ett gott rykte inom branschen och har varit verksamma i över 100 år. Under åren har de byggt upp ett varumärke som är känt för kvalitet, funktion och design inom badrumsinredning. De har ofta uppmärksammats för sina innovativa och stilrena produkter.

Vedums badrumssortiment innehåller badrumsskåp och förvaring: Vedum erbjuder olika typer av badrumsskåp i olika storlekar, utföranden och färger. Dessa skåp är utformade för att ge gott om förvaringsutrymme och organisering av badrumstillbehör och hygienprodukter.

Handfat och tvättställ: Vedum erbjuder ett urval av handfat och tvättställ i olika material, former och storlekar. Dessa inkluderar bland annat fristående handfat, inbyggda tvättställ och tvättställsskåp.

Badrumsmöbler: Vedum erbjuder badrumsmöbler som kompletterar deras skåp och handfat. Det kan inkludera speglar, hyllor, bänkskivor och andra möbelkomponenter som bidrar till att skapa en komplett och funktionell badrumsinredning.

Vill du ha hjälp?

Hittar du inte det du söker, eller är det svårt att bestämma sig?
Ta hjälp av vår kunniga personal.

Boka rådgivning

Här kan du fylla i dina kontaktuppgifter och vad du behöver hjälp med.
Vi kommer att kontakta din inom några dagar.

location-image

Stockholm

Kontor

Öppet idag

Tidsbokade besök

location-image

Hässleholm

Butik

Telefon

0451 – 640 40

Öppet idag

07:00 - 16:00

location-image

Växjö

Butik

Telefon

0470 – 229 19

Öppet idag

09:00 - 18:00

location-image

Helsingborg

Butik

Öppet idag

10:00 - 18:00

location-image

Malmö

Butik

Öppet idag

10:00 - 18:00

 har lagts till i inköpslistan!