Välkommen till oss, För att vi ska skall kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt, vänligen välj det alternativ som passar bäst in på ditt ärende.

Tapwell

En upplevelse av Kvalitet och Design

En upplevelse av Kvalitet och Design

Tapwell, med sina nordiska rötter, har alltid haft som mål att erbjuda den moderna konsumenten högkvalitativ design till ett överkomligt pris.

All tillverkning sker i Italien, där Tapwell samarbetar med de bästa leverantörerna som är globala pionjärer inom teknik, design och materialval. Det är inte bara designen som imponerar; varje produkt är tillverkad av förstklassig mässing och är 100% återvinningsbar. Denna kombination av snygg design och hållbarhet säkerställer att varje produkt inte bara ser bra ut utan även håller över tid.

Med en fot stadigt placerad i skandinavisk designtradition och ett öga riktat mot framtida innovationer, fortsätter Tapwell att imponera med sina ständigt uppdaterade designlinjer och innovativa ytbehandlingar. Vi kan också försäkra er om att de är i linje med alla byggnormer, försäkringskrav och installationsmetoder, tack vare deras djupa förståelse för branschen och två decenniers samarbete med italienska tillverkare.

Men det som verkligen sätter Tapwell i en klass för sig är deras engagemang för hållbarhet. De tror på att skapa produkter som berikar vår nuvarande livsstil utan att offra framtida generationers välstånd. Med deras tidlösa design och slitstarka kvalitet, behöver kunder inte byta ut sina armaturer lika ofta, vilket bidrar till en minskad konsumtion av jordens resurser.

Kom och upplev den exceptionella kvaliteten och designen av Tapwell hos oss. För en bättre vardag och en hållbar framtid.

M2 Spegel 120
M2 Spegel 80
EVM Krom
EVM Mässing
EVM Bronze
TVM 7200MB
LIN Låg Krom

Vill du ha hjälp?

Hittar du inte det du söker, eller är det svårt att bestämma sig?
Ta hjälp av vår kunniga personal.

Boka rådgivning

Här kan du fylla i dina kontaktuppgifter och vad du behöver hjälp med.
Vi kommer att kontakta din inom några dagar.

location-image

Stockholm

Kontor

Öppet idag

Tidsbokade besök

location-image

Hässleholm

Butik

Telefon

0451 – 640 40

Öppet idag

07:00 - 16:00

location-image

Växjö

Butik

Telefon

0470 – 229 19

Öppet idag

09:00 - 18:00

location-image

Helsingborg

Butik

Öppet idag

10:00 - 18:00

location-image

Malmö

Butik

Öppet idag

10:00 - 18:00

 har lagts till i inköpslistan!