Välkommen till oss, För att vi ska skall kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt, vänligen välj det alternativ som passar bäst in på ditt ärende.

Zebra tätskikt är en serie högkvalitativa tätningsprodukter som är särskilt utformade för användning i badrum. Zebra tätskikt för badrum är tillverkade av material av högsta kvalitet och är mycket tåliga mot fukt och kemikalier. De kan appliceras på en rad olika ytor, inklusive golv, väggar i våtrum. Tätskikten är också lätta att installera och kan anpassas efter dina specifika behov.

Zebra tätskikt har hög motståndskraft mot fukt. Dessutom kan de hjälpa till att förhindra mögel- och svampbildning genom att skapa en vattentät barriär som förhindrar att fukt tränger in i ytor där det är svårt att nå.

Det perfekta valet för alla som vill ha en högkvalitativ och hållbar lösning för sina badrumsprojekt. Zebra tätskikt för badrum är en trygg och pålitlig lösning som ger dig sinnesfrid när det gäller att skydda ditt badrumsprojekt mot fukt och läckage.

Zebra, vårt egna tätskikt

Med tre generationers branscherfarenhet har vi samlat mycket kunskap och erfarenhet som vi använder för att utveckla våra produkter. När vi skapade ZEBRA Systems ville vi tillföra något nytt och annorlunda till tätskikt marknaden.

Vi arbetar efter grundtankarna att det ska vara tekniskt möjligt, ekonomiskt rimligt, funktionsanpassat samt miljömässigt motiverat. Vi har uppnått ETAG 022, en Europastandard som även gäller i Sverige, och våra monteringsbeskrivningar finns godkända på Byggkeramikrådets sida.

Vi lyssnar på människor som använder våra produkter praktiskt i vardagen. Vi har praktisk förståelse och respekt för hälsa, ergonomi, monteringsmoment och tidspress samt ekonomi. Vi vill att du ska känna dig trygg med våra produkter i systemtänket.

Produkterna i Zebra-familjen produceras i Sverige utom fästmassan, som kommer från vårt nordiska grannland. Vi vill vara nära produktionen för att påverka och anpassa våra produkter efter marknadens behov och krav. Sverige är ett litet land befolkningsmässigt och våra nationella krav är unika beroende på vår byggteknik. Detta gör det svårt att påverka produkter efter våra normer och krav.

Resultatet av detta arbete blev vår nya typ av duk, F1 och R2, som är vit och blir ljusgrå vid rätt applicering. Det ger en trygghetskänsla när du arbetar med den. Bredden på duken är bara 70 cm (30 m² / rulle) för att ge hög ergonomivärde. Enkel montering utan 2-komponenter i skarvar ger en miljö- och hälsosam arbetssituation. Nordisk produktion ger mindre logistik och transport, vilket är miljömotiverat CO2. Nationell krav anpassning av produkt till system ger en bättre funktionsanpassning. Vi kan också erbjuda bättre priser eftersom vi är ett led kortare från produktion till marknad.

Vi vill erbjuda våra kunder hög kvalitet, trygghet och funktionalitet. Vi är stolta över vår produkt och tror att den kan hjälpa dig att få ditt projekt att bli precis som du vill ha det.

Zebra tätskikt ihop med Unidrain

När du ska renovera ditt badrum eller bygga ett nytt är det viktigt att välja högkvalitativa och pålitliga produkter som ger ett vattentätt skydd. Unidrains väggnära golvbrunnar är ett utmärkt val för att skapa en modern och stilren design samtidigt som du får hög prestanda och hållbarhet.

Unidrains väggnära golvbrunnar har genomgått tester och certifieringar från oberoende organisationer för att bevisa att de fungerar säkert och effektivt med Zebra tätskikt. Dessa tester och certifieringar kan inkludera vattentäthetstester och andra prestandatest som syftar till att säkerställa att golvbrunnarna uppfyller branschstandarder och fungerar som förväntat tillsammans med olika tätskikt.

Zebra tätskikt är en utmärkt partner för Unidrains väggnära golvbrunnar. Tillsammans ger de ett perfekt resultat och du kan vara säker på att du får ett skydd som håller i många år framöver.

När man installerar Unidrains väggnära golvbrunnar med Zebra tätskikt rekommenderas det att man följer tillverkarens installationsanvisningar och riktlinjer för att säkerställa att installationen utförs korrekt. Detta inkluderar vanligtvis att rengöra och förbereda underlaget ordentligt, applicera tätskiktet enligt våra anvisningar och se till att tätskiktet är ordentligt fäst runt golvbrunnen för att skapa en tät försegling.

Så om du letar efter högpresterande och pålitliga produkter för ditt badrum, välj Unidrains väggnära golvbrunnar och Zebra tätskikt. Du kommer inte att ångra dig!

Vill du ha hjälp?

Hittar du inte det du söker, eller är det svårt att bestämma sig?
Ta hjälp av vår kunniga personal.

Boka rådgivning

Här kan du fylla i dina kontaktuppgifter och vad du behöver hjälp med.
Vi kommer att kontakta din inom några dagar.

location-image

Stockholm

Kontor

Öppet idag

Tidsbokade besök

location-image

Hässleholm

Butik

Telefon

0451 – 640 40

Öppet idag

07:00 - 16:00

location-image

Växjö

Butik

Telefon

0470 – 229 19

Öppet idag

09:00 - 18:00

location-image

Helsingborg

Butik

Öppet idag

10:00 - 18:00

location-image

Malmö

Butik

Öppet idag

10:00 - 18:00

 har lagts till i inköpslistan!