Välkommen till oss, För att vi ska skall kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt, vänligen välj det alternativ som passar bäst in på ditt ärende.

Interni proffsbutiker

Vi finns här för er som är byggare och kakelproffs! Vi har både kunskapen och produkterna för ett lyckat resultat. Vår erfarenhet av byggtekniker, skötselanvisningar och materialspecifikationer gör oss till en trygg samarbetspartner. Naturligtvis har vi också de rätta verktygen som hjälper dig ute hos dina beställare. Vi finns här för dig, men också för dina kunder.

 

Proffsbutiken erbjuder kunskap som hjälper dig ute hos dina kunder. Vi finns här för dig! Du är viktig för oss! Tveka inte att kontakta oss eller kom in till din närmaste proffsbutik.

Form title

Här fyller ni i era företagsuppgifter och ansöker om att bli företagskund hos oss.
Efter godkänd kreditupplysning meddelar vi er när ert konto är klart.
Välkommen som företagskund hos Interni Kakelstudio!

LEVERANSER

Som utförare och ansvarig för byggnationen i större projekt är det viktigt med just-in-time-delivery. Material och produkter måste finnas på plats i rätt tid. Kostnadseffektivitet och tidskraven är ofta enormt höga. Med eget centrallager i Helsingborg och stor kontroll över vårt nätverk av leverantörer har vi god kontroll över logistiken. Med de förutsättningarna ser vi till att du har rätt material i rätt tid på rätt plats

 

 

TÄTSKIKT

Vi lagerhåller tre olika fabrikat av tätskikt. PCI, Mapei och vårt eget varumärke Zebra. Alla våra tätskiktsleverantörer är naturligtvis godkända av BKR (Byggkeramikrådet).

När det kommer till att välja mellan olika system av tätskikt kan det handla om förutsättningar, vad man tycker om och är van att jobba med och såklart priset. Vi har löpande Steg 3 utbildningar för PCI, Mapei och Zebra.

 

 

VÅTRUMSSKIVOR

I alla våra proffsbutiker tillhandahåller vi våtrumsskivor i olika tjocklekar. Våra våtrumsskivor produceras av Tetti och håller en hög kvalitet. Skivorna är perfekta att använda i våtrum då de är helt okänsliga för fukt och mögelangrepp. Skivorna passar till väggbeklädnad, inbyggnad av badkar och rör, uppbyggnad av hyllor, bänkskivor mm. Montering sker med skruv och brickor på regelstomme, kan även användas för utjämning av vägg och fästas i fästmassa.

 

BYGGTILLBEHÖR

I våra proffsbutiker hittar du alla verktygstillbehör för montering av tätskikt och plattsättning. Våra proffsbutiker tillhandahåller ett varierande utbud av kakelskärare, borr för granitkeramik, kakellister mm. Med andra ord har vi allt som ett proffs behöver i sitt dagliga arbete. Vi erbjuder dig som proffs hela Tebo och Nordic Tools byggsortiment. Det vi inte lagerhåller kan beställas till butik med några dagars leverans. Passa på att besöka din närmsta proffsbutik när någon av våra leverantörer demonstrerar produkter och nyheter.

Varumärken

Ansök om företagskonto

Här fyller ni i era företagsuppgifter och ansöker om att bli företagskund hos oss.
Efter godkänd kreditupplysning meddelar vi er när ert konto är klart.
Välkommen som företagskund hos Interni Kakelstudio!

Anmäl dig till nästa Steg-3 kurs

Vi har löpande utbildningar i våra olika tätskikt. Här kan du anmäla ditt intresse till vårt nästa kurstillfälle.
Vi kontaktar dig inom några dagar och följer upp din intresseanmälan.

 har lagts till i inköpslistan!