Välkommen till oss, För att vi ska skall kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt, vänligen välj det alternativ som passar bäst in på ditt ärende.

Dansani

100% dansk design, en känsla om wellness

100% dansk design, en känsla om wellness

Dansani är ett danskt företag som specialiserar sig på design och tillverkning av badrumsmöbler och badrumsinredning. Företaget grundades 1983 och har sedan dess etablerat sig som en framstående aktör inom branschen. Företaget har ett gott rykte och har vunnit flera priser för sin design och innovation inom badrumsindustrin.

Dansani erbjuder ett brett utbud av produkter för badrummet, inklusive badrumsskåp, speglar, handfat, belysning och andra tillbehör. Deras produkter kännetecknas ofta av stilren design och hög kvalitet. Företaget är känt för att kombinera funktion och estetik i sina produkter. De strävar efter att skapa praktiska och ergonomiska lösningar som samtidigt är estetiskt tilltalande. Dansani arbetar också med hållbarhetsfrågor och strävar efter att minimera sin påverkan på miljön genom att använda sig av hållbara material och produktionsmetoder.

Har du alltid drömt om att designa ett nytt badrum helt från grunden? Att välja och vraka och kombinera ihop din egen möbel, välja och matchar din smak och ger en bild av vem du är.

Luna-serien erbjuder en kombination av funktionalitet och elegans. Den inkluderar speglar, badrumsskåp och handfat i olika färger och materialval.

Calidris-serien har en tidlös och stilren design. Den erbjuder badrumsskåp, handfat och tillbehör i olika storlekar och utföranden för att passa olika badrumsutrymmen.

YOU- serien är en serie som du kan få nästan helt skräddarsydd efter dina önskningar och behov. Den erbjuder badrumsskåp, handfat och tillbehör i olika storlekar och utföranden för att passa olika badrumsutrymmen.

Moon Rund Spegel 75 Svart
Moon Oval Spegel Vit matt
Hylla Flexibel svart
Moon Oval Spegel Mässing
Hylla Flexibel svart
Level Spegel 80
Hylla Flexibel svart

Vill du ha hjälp?

Hittar du inte det du söker, eller är det svårt att bestämma sig?
Ta hjälp av vår kunniga personal.

Boka rådgivning

Här kan du fylla i dina kontaktuppgifter och vad du behöver hjälp med.
Vi kommer att kontakta din inom några dagar.

location-image

Stockholm

Kontor

Öppet idag

Tidsbokade besök

location-image

Hässleholm

Butik

Telefon

0451 – 640 40

Öppet idag

07:00 - 16:00

location-image

Växjö

Butik

Telefon

0470 – 229 19

Öppet idag

08:00 - 17:00

location-image

Helsingborg

Butik

Öppet idag

07:00 - 16:00

location-image

Malmö

Butik

Öppet idag

09:00 - 18:00

 har lagts till i inköpslistan!